DroneUA на агроконференції Re:farm: презентація екосистеми роботизованих рішень та найпотужнішого агродрона XAG P100 Pro

February 14, 2024
DroneUA на агроконференції Re:farm: презентація екосистеми роботизованих рішень та найпотужнішого агродрона XAG P100 Pro
   

Міжнародна група компаній DroneUA взяла участь у найбільшій агроконференції Re:farm, що пройшла у Львові 8-9 лютого. Захід відвідало більше тисячі учасників, серед яких: агрономи, інженери, експерти та провідні фахівці агрогалузі. Протягом двох днів відбулися конференції за чотирма тематичними напрямками: технології, виробництво, бізнес і точне землеробство. 

У виставковій залі, команда DroneUA презентувала екосистему роботизованих рішень XAG. Зокрема велику увагу та ажіотаж серед відвідувачів події викликав найпотужніший агродрон XAG P100 Pro, що є новинкою на європейському та українському ринках. Учасники конференції отримали унікальну можливість одними із перших переконатися у ключових перевагах продукту:

  • компактний — оснащений складними променями, що дозволяє зменшити розміри агродрону до 62%;
  • найвища на ринку продуктивність розпилення - до 28 га/год, що дозволяє працювати на великих площах;
  • зі збільшеними об’ємами баків для внесення рідких розчинів — до 50 л та для розкидання сипучих — до 80 л.

 

Також на заході був представлений вже добре відомий агродрон XAG V40. Це флагманська модель виробника, яка здобула неабияку популярність серед малих та середніх агровиробників, і не втрачає своєї актуальності до сьогодні. 

Серед інших технологічних рішень, що зацікавили відвідувачів події були:

 

 

Висока активність та залученість гостей заходу демонструє, що тренд на застосування ресурсоощадних та точних рішень технологій точного землеробства зростає дедалі більше. Прагнення аграріїв до інноваційності та автоматизації, яка спрощує робочі процеси та підвищує точність операцій, спонукає нас до збільшення асортименту технологічних рішень, які ми і надалі представлятимемо українському споживачеві.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами