DroneUA запрошує на курс-інтенсив «Застосування агродронів та технологія УМО: все, що має знати ефективний аграрій»

March 04, 2024
DroneUA запрошує на курс-інтенсив «Застосування агродронів та технологія УМО: все, що має знати ефективний аграрій»
   

Міжнародна група компаній DroneUA запрошує на курс-інтенсив «Застосування агродронів та технологія УМО: все, що має знати ефективний аграрій», що відбудеться 21-22 березня 2024 року в м. Києві. У рамках курсу детально розбираємо переваги та можливості застосування технології ультрамалооб`ємного обприскування (УМО) на основних польових культурах, а також навчаємо в реальних умовах, як працювати із дронами-обприскувачами: від технічного огляду до створення робочих місій.

Участь - безкоштовна за попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Gf8UviPPbX1Ehwhk7

Протягом двох днів курсу-інтенсиву:

  • експерти біо- та агрохімічних компаній поділяться кейсами застосування технології ультрамалооб’ємного обприскування з препаратами різного спектра дії;
  • провідні агропрактики презентують технологічні карти захисту та живлення для ріпаку, кукурудзи та соняшнику із застосуванням дронів-обприскувачів;
  • кваліфіковані тренери-пілоти проведуть демонстрацію технічних характеристик різних моделей агродронів XAG та процесу створення робочих місій з імітацією реальних кейсів;
  • супер можливість! Всі учасники зможуть пройти польове навчання з пілотування агродронів і самостійно створити робочі місії в реальних умовах!

Чому важливо долучитися до курсу-інтенсиву «Застосування агродронів та технологія УМО: все, що має знати ефективний аграрій»?

  • Ресурсоощадність - вимога часу. Ефективне агровиробництво потребує виважене впровадження інноваційних підходів. Агродрони уже зарекомендували себе як ефективний інструмент. Тож на курсі ми даємо максимум практичної інформації щодо роботи з дронами-обприскувачами в різних умовах, з різними препаратами та культурами.
  • Економія та додатковий дохід. На курсі ми поділимося робочими методами розрахунку “не втрат” та отримання додаткового доходу від збільшення урожайності при зменшенні витрат. 
  • Кліматоорієнтованість - євроінтеграційні процеси вимагатимуть переходу до “зелених” технологій, скорочення використання паливних ресурсів, карбонового сліду та пестицидного навантаження на земельні ресурси. Застосування технології УМО з агродронами дозволяє за короткий час впровадити “зелені” кредити агровиробникам та отримувати додатковий дохід від вуглецевого землеробства.

Можливість отримання концентрованих знань щодо впровадження технології УМО за використання дронів-обприскувачів, розкриє новий потенціал для агробізнесу різних масштабів.

Тож, очікуємо агрономів, власників та керівників агрогосподарств на курсі-інтенсиві вже 21-22 березня, 2024 року. Участь безкоштовна за попередньої реєстрації. По закінченню курсу учасники отримують сертифікат.

Реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/Gf8UviPPbX1Ehwhk7

Організатори не покривають проживання та транспортні витрати. Місце проведення навчання повідомляється зареєстрованим учасникам. Час проведення:

  • 21 березня з 09:00 по 17:00 год. Аудиторний день.
  • 22 березня з 09:00 по 16:00 год. Польове навчання.

До зустрічі!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами