DroneUA запрошує на онлайн-подію “Шлях агро в 2024: агродрони, робототехніка, точне землеробство та діджиталізація. Куди, чому і з якими перспективами?”

February 16, 2024
DroneUA запрошує на онлайн-подію “Шлях агро в 2024: агродрони, робототехніка, точне землеробство та діджиталізація. Куди, чому і з якими перспективами?”
   

Міжнародна група компаній DroneUA запрошує на онлайн-вебінар “Шлях агро в 2024: агродрони, робототехніка, точне землеробство та діджиталізація. Куди, чому і з якими перспективами?”, що відбудеться 21 лютого 2024, з 15:00 по 16:30 (за київським часом). Участь - безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cnXiZ3qjVvTTaLZf8

На ефірі Open talk with DroneUA|Відкрита бесіда з DroneUA Валерій Яковенко обговорить разом із представниками агробізнесу, технологічних компаній і галузевих організацій актуальні та надважливі питання на початку агросезону 2024. Зустріч допоможе її учасникам вчасно прийняти правильні рішення та вибудувати ефективну стратегію прибуткової діяльності у 2024 році.

Технології сьогодні - фактично єдиний шлях для економічної стабілізації і зростання агробізнесу. Раціональна ресурсоощадність, кліматоорієнтованість, тотальна зміна традиційних підходів до вирощування культур, повна діджиталізація та автоматизація в полі та офісі - незворотний процес.

Тож, який шлях обирає вітчизняне агро в 2024 році?

  • Чому інвестиції в інноваційні технології - шлях переможця?
  • Як обрати свою технологічну хвилю і не розпорошитися між “інвестиціями у все і відразу”?
  • Що готові запропонувати технологічні компанії агровиробнику?
  • Як агродрони і робототехніка завершать повну трансформацію підходів в сільськогосподарській практиці?
  • Чому діджиталізація - це не так складно, як здається, і з чого варто розпочинати?
  • Точне землеробство - ні для кого не секрет, але як цим скористатися в 2024 році на повну?
  • Час креативних ідей: партнерство, грантові можливості і медійність. Як використати для посилення бізнесу?

Відповіді на ці питання ви почуєте в ході обговорення під час онлайн-вебінару. 

Реєструйтеся на подію за посиланням:https://forms.gle/cnXiZ3qjVvTTaLZf8

Агробізнес України - це про хоробрість. Тож ідемо разом не туди де страшно, а обираємо шлях переможця.

Чекаємо всіх на Open talk with DroneUA|Відкрита бесіда з DroneUA!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами