DroneUA про участь в SHOT Show 2024

February 06, 2024
DroneUA про участь в SHOT Show 2024
   

Команда DroneUA взяла участь в цьогорічному SHOT Show 2024 в Лас-Вегасі. Це найбільше світове виставкове шоу в галузі оборонних технологій, правоохоронної індустрії та в сфері громадської безпеки. Понад 2,6 тис. компаній представили передові розробки у Caesars Forum та The Venetian Expo.

Географія учасників не обмежувалась лише представниками з усіх 50 штатів США, загалом на виставці були присутні гості з 117 країн. SHOT Show 2024 став третім за розміром експо у Лас-Вегасі, та восьмим у США, із загальною площею експозицій понад 74 тис квадратних метрів.

У виставкових залах практично третина простору припала на обладнання для правоохоронців, загонів спеціального призначення, та інших силових структур.

Продукти та технології, що були представлені на експо, всебічно охопили інноваційні напрямки у DefenceTech від роботів на штучному інтелекті до систем розмінування та управління БПЛА. Головною метою участі DroneUA у експо стало вивчення представлених інновацій для покращення безпекових можливостей України.

За словами співзасновника DroneUA, Валерія Яковенка: "Наша участь у SHOT Show відіграє важливу роль у встановленні міжнародних партнерств у сфері безпекових технологій та інновацій. Україна наразі є тим унікальним місцем у світі, де кожне нововведення проходить не просто ретельні тести, а справжні випробування у найдинамічніших умовах. Саме тому ми тут, і шукаємо нові передові технології, розуміючи їхню важливість для нашої країни."

Додатково, увагу привернули експозиціі, присвячені питанням реабілітації. Цей аспект ще раз підкреслює необхідність розбудови сильної системи підтримки для ветеранів в Україні.

Участь DroneUA у SHOT Show 2024 відображає не лише пошук передових рішень, але й готовність підвищувати безпекові можливості України на світовій арені, а також інвестувати в побудову логістично-виробничих ланцюжків, де Україна стає найперспективнішим осередком виготовлення робототехнічного обладнання для всього світу.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами