Приєднуйтесь до майстер-класу "Сонячна електростанція для квартири"

February 14, 2024
Приєднуйтесь до майстер-класу "Сонячна електростанція для квартири"
   

У сучасному світі пошук шляхів до енергетичної самодостатності стає все більш важливим не тільки для власників приватних осель та бізнесу, але й для мешканців міських квартир. Багато хто замислюється: "Чи можливо облаштувати мініелектростанцію у квартирі?" Ми з командою EcoFlow Ukraine відповідаємо: "Безумовно, так!" 

Тож, запрошуємо відвідати майстер-клас "Сонячна електростанція для квартири", на якому ви отримаєте максимум інформації про використання сонячної енергії у міських умовах з рішеннями EcoFlow PowerStream.

Дата заходу: 15 лютого 2024 року

Час проведення: з 13:00 до 14:30

Локація: Авторизований магазин EcoFlow за адресою: м. Київ, Велика Васильківська вулиця, 129

Участь у майстер-класі є безкоштовною, за умови попередньої реєстрації за посиланням:https://forms.gle/H1BwUQxMSjXZReCi6

Програма майстер-класу від EcoFlow Ukraine включає:

  • вибір необхідного обладнання в залежності від ваших потреб;
  • інструкції з монтажу та налаштування системи;
  • розрахунок потенційної генерації енергії та економії;
  • відповіді на популярні питання про функціонування сонячних систем.

Прохання підтвердити вашу участь до 14 лютого 2024 року включно.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами, щоб разом дослідити переваги сонячної енергетики для ваших домівок. Усіх учасників очікує приємний бонус.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами