Зустрічайте DroneUA на AGRO UKRAINE SUMMIT у Києві 2 лютого!

January 29, 2024
Зустрічайте DroneUA на AGRO UKRAINE SUMMIT у Києві 2 лютого!
   

Міжнародна група компаній DroneUA є інноваційним партнером масштабної фахової події AGRO UKRAINE SUMMIT, що відбудеться вже цього тижня - 2-го лютого в м. Києві.

Найбільш ефективним і ресурсоощадним шляхом розвитку вітчизняної агрогалузі є застосування інноваційних роботизованих рішень. Маючи фахову експертизу в інтеграції робототехніки в агровиробництво, DroneUA поділиться досвідом, як безпілотні рішення підвищать прибутковість будь-якого господарства. Це численні кейси українських аграріїв, котрі свого часу виявили сміливість йти у невідоме й тепер щороку збільшують прибутковість власного бізнесу завдяки робототехніці. 

У ході події ви також дізнаєтесь про:

✔️актуальні світові тренди в агрогалузі; 

✔️результати діяльності DroneUA на закордонному ринку;

✔️прогнози на майбутній агросезон 2024;

✔️перспективні вектори розвитку агробізнесу.

На виставковій зоні DroneUA ви ознайомитесь із роботизованими рішеннями, що вже підкорили світ і прагнуть підвищувати ефективність українського виробництва зі ще більшими масштабами. Окрім того, відбудеться онлайн-презентація абсолютної новинки на ринку України - найпродуктивнішого агродрона сезону 2024 - XAG P100 Pro. Щоб одними з перших дізнатися про нову модель XAG - завітайте на AGRO UKRAINE SUMMIT!

Організатори події - ProAgro Information Company, Співтовариство виробників і споживачів бобових України та Асоціація Елеваторів України - збирають лідерів аграрної спільноти України, аби знайти відповіді на ключові виклики для агропромислового виробництва країни. 

У форматі діалогових панелей, презентаційних семінарів і виступів зустрінуться виробники, елеваторники, переробники, логісти, трейдери, дилери, сервісники, розробники, а також аграрні науковці та урядовці. 

Реєструйтеся на подію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccceMzC36kcX3KagumJ2TpcG77wCROo3qklU22bB9xPkGnFQ/viewform

Дізнатися більше: https://agro-ukraine-summit.com/?fbclid=IwAR3VcO7snBwe5AoVQVtM5L39xEWsljHJLCo2GxCetWe1wEjdzXvtcLyh_5s

Чекаємо на вас!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами