Посилюємо благодійні можливості: БФ “ДронЮА” та ВБО «Українська Федерація Продовольчих Банків» підписали меморандум про співпрацю

March 14, 2024
Посилюємо благодійні можливості: БФ “ДронЮА” та ВБО «Українська Федерація Продовольчих Банків» підписали меморандум про співпрацю
   

Благодійний фонд “ДронЮА” підписав меморандум про співпрацю зі Всеукраїнською благодійною організацією «Українська Федерація Продовольчих Банків». Взаємна співпраця дозволить забезпечити енергонезалежність та гуманітарні потреби дитячих лікарень, спеціалізованих шкіл, дитячих будинків-інтернатів та інших соціальних установ. 

“Дана співпраця посилить можливості наших благодійних організацій та відкриє нові перспективи для збільшення допомоги тим, хто її потребує. Підписання меморандуму — це не просто формальний акт, це символ нашого спільного прагнення творити добрі та корисні справи задля покращення становища дітей та людей загалом, які опинилися в складних життєвих обставинах. Єдність організацій та людей завжди збільшує їхню ефективність, тому я впевнена, що наша співпраця буде саме такою!”, — Ірина Кірющенко, директорка БФ “ДронЮА”. 

Зі свого боку Дмитро Стегнієнко, президент ВБО «Українська Федерація Продовольчих Банків» зазначив: “Одна з важливих складових кожної організації — це її досвід. Зі свого боку партнерство та співпраця забезпечує об’єднання цього досвіду, дозволяючи робити крок вперед заради спільних прагнень і досягнення цілей”.

Під час підписання меморандуму, відбувся перший обмін благодійною допомогою між організаціями. БФ “ДронЮА” та ВБО «Українська Федерація Продовольчих Банків» надали енергонезалежне обладнання та гуманітарну допомогу, а саме: засоби гігієни, безспиртові дезінфектанти, одяг тощо, які зовсім скоро відправляться до спеціалізованих установ. Такий механізм взаємодії дозволить збільшити масштаби допомоги дітям та незахищеним верствам населення від кожної організації. 

Розмірковуючи про перспективи співпраці, обидві сторони висловили чітке прагнення до нарощування допомоги та збільшення кола бенефіціарів, які отримуватимуть підтримку від організацій-підписантів меморандуму. 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами