Енергетична незалежність за вигідними цінами: - 20% на товари EcoFlow

September 16, 2023
Енергетична незалежність за вигідними цінами: - 20% на товари EcoFlow
   

Ще більше можливостей для енергетичної незалежності. EcoFlow анонсує старт осінньої акції на широкий асортимент продукції! Вигідні умови з економією до -20% на найпопулярніші моделі зарядних станцій та сонячних панелей не лишать нікого байдужими. 

Також за акційною ціною можна придбати   та двопаливний генератор EcoFlow Smart Generator (газ-бензин)

Повний перелі товарів, що беруть участь в Акції: 

Портативні зарядні станції:

- RIVER 2 ємністю 256 Вт·год

- RIVER 2 Max 512 Вт·год

- DELTA Max 1612 Вт·год

- DELTA Max 2016 Вт·год

- DELTA PRO 3600 Вт·год

Додаткові батареї: 

- DELTA Max Extra Battery  2016  Вт·год

- DELTA PRO Extra Battery  3600  Вт·год

Сонячні панелі:

- 110W Solar Panel

- 160W Solar Panel

- 220W Solar Panel

- 400W Solar Panel

Смартпристрої:

- Генератор EcoFlow Smart Generator (газ-бензин)

Скористатися сезонною вигодою можна в період з 16 вересня по 16 жовтня 2023 року. Акційні ціни дійсні у всій мережі офіційних дилерів EcoFlow в Україні.

Також нагадуємо, що всі товари можна протестувати в брендовому Авторизованому роздрібному магазині EcoFlow, що працює за адресою м. Київ, вул. Велика Васильківська, 129.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами