Чорна п’ятниця для майбутніх власників агродронів XAG: отримайте навчання в подарунок!

November 13, 2023
Чорна п’ятниця для майбутніх власників агродронів XAG: отримайте навчання в подарунок!
   

Міжнародна група компаній DroneUA повідомляє про запуск ініціативи “Чорна п’ятниця XAG в Україні!”, що передбачає надзвичайно вигідні умови придбання агродрона, а також його швидку та якісну інтеграцію у виробничі процеси господарства на безоплатній основі.

Аграрії, котрі придбають робочий комплект дрона-обприскувача XAG V40 із 13 до 30 листопада, отримають у подарунок навчання від провідних тренерів-пілотів. Фахівці DroneUA мають глибоку експертизу та значний досвід роботи з безпілотною технікою в реальних польових умовах. Висококваліфіковані інструктори ознайомлять клієнтів з усіма особливостями конструкції дрона-обприскувача та повним робочим процесом - від етапу підключення обладнання до планового технічного обслуговування. 

Курс навчання складається із трьох днів (1 день - теорія, 2-3 дні - практика) та включає:

  • ознайомлення з усіма пристроями та їх підключення;
  • налаштування параметрів роботи обладнання;
  • підготовку ділянки до обробки;
  • роботу із додатком XAG One;
  • запуск дрона та відпрацювання всіх його можливих маніпуляцій;
  • ознайомлення із правилами проведення технічного обслуговування.

Стандартна вартість навчання становить 30 тис. грн, утім, за умовами ініціативи “Чорна п’ятниця XAG в Україні!” воно проводиться безкоштовно. У разі проведення навчання в господарстві, клієнт забезпечує логістику, проживання та харчування інструктора.

Зв’язок з менеджером

Окрім бонусної пропозиції безкоштовного навчання, наразі робочий комплект XAG V40 можна придбати за спеціальними умовами в рамках Всеукраїнської ініціативи “Агродрон в кожне господарство” з економією понад -40%.

Термін дії пропозиції придбання комплектів дронів-обприскувачів XAG V40 обмежений кількістю наявних товарів.

Детальніше ознайомитися з технічними характеристиками агродрону XAG V40 можна за посиланням: https://store.drone.ua/product/xag-v40/

Для уточнення умов пропозиції звертайтеся за телефоном: 0 800 33 57 57 

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим імпортером та дистриб’ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші.

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України. Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га.

DroneUA входить до трійки найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та до двадцятки найбільш інноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

Зв’язатися з нами

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами