Новинка від EcoFlow: трифазна система енергонезалежності PowerOcean вже в Україні!

October 11, 2023
Новинка від EcoFlow: трифазна система енергонезалежності PowerOcean вже в Україні!
   

Новинка 2023 року, трифазна система енергонезалежності EcoFlow PowerOcean, вже Україні і доступна до замовлення. Влітку бренд EcoFlow анонсував вихід на ринок інноваційної системи зі збільшеною потужністю та ємністю, що допоможе забезпечити ще вищі потреби в електроенергії. 

Як трифазна система, EcoFlow PowerOcean в першу чергу відкриває нові можливості для представників бізнесу, підприємців, майстерень, цехів, для роботи яких потрібна 100% безперебійне живлення незалежно від зовнішніх чинників. Вища потужність та високоякісні матеріали гарантують надійність для роботи із потужним промисловим обладнанням.

Отримати консультацію


Модульність та гнучкість:
PowerOcean дає можливість стартувати з ємністю від 5 кВт⋅год та наростити до 45 кВт⋅год. Це робить систему ідеальною для різноманітних потреб споживачів, від приватних осіб до підприємців.

Потужність. 3-фазний гібридний інвертор із резервним модулем, що надає вихідну потужність до 10 кВт, забезпечує одночасне живлення енергомісткої побутової техніки (пральна машина, духова шафа, посудомийна машина).

Висока продуктивність та довговічність: Завдяки LFP-акумуляторам від CATL, які мають 15-річну гарантію, система гарантує відмінну продуктивність і тривалий термін служби.

Безпека: Інтегрована BMS (система управління батареєю) і активний аерозольний модуль протипожежного захисту забезпечують надійний захист від потенційних ризиків, зокрема перегрівання.

Інтелектуальне управління через додаток: Додатки EcoFlow і EcoFlow Pro дозволяють користувачам моніторити, управляти та оптимізувати енергетичний баланс в режимі реального часу, а також виконувати ряд інших функцій, що полегшують експлуатацію системи.

Багатомовність підтримки: Підтримка додатку українською мовою забезпечує комфортне використання системи для користувачів в Україні, роблячи її доступною та зручною.

EcoFlow PowerOcean орієнтована на життя незалежне від функціонування центральної енергосистеми. Особливість її комплектації та вдосконалені технічні характеристики роблять цей продукт унікальним на ринку. Таким чином система значно спрощує діяльність бізнесу, виключає простій на виробництвах і надає енергетичну незалежність її користувачам.

Для оцінки власних потреб та подальшого інсталювання енергонезалежного обладнання пропонуємо вам скористатися послугами Авторизованого Сервісного Центру EcoFlow. Ознайомитися з переліком монтажних робіт можна можна тут: https://ecoflowukraine.com/montazhni-roboty/ 

Отримати консультацію

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами