Подбайте про безперервну роботу агродронів у розпал десикації: купуйте запчастини для дронів XAG з економією до -25%

September 15, 2023
Подбайте про безперервну роботу агродронів у розпал десикації: купуйте запчастини для дронів XAG з економією до -25%
   

Стартувала сезонна спецпропозиція на придбання запчастин для агродронів XAG  “Укомплектований флот агродронів - вчасна та надійна десикація”. 

Ініціатива створена задля того, аби кожне українське господарство могло оперативно доукомплектувати свій парк робототехніки XAG потрібними запчастинами та забезпечити ефективну й безперебійну роботу агродронів у розпал сезону десикації. 

Вчасне та належне проведення цієї операції дозволяє зібрати максимальний урожай найвищої якості та знизити витрати на сушіння та доробку зерна, що позитивно відображається на всій економіці господарства.

Спеціальна пропозиція на запчастини до агродронів XAG доступна з 11 вересня у всіх офіційних дилерів XAG в Україні. Вона передбачає економію до -25% та поширюється на придбання деталей до моделей:

Зв’язок з менеджером


Завдяки відсутності технологічних колій і нульовому пошкодженню посівів, проведення десикації агродронами дозволяє зібрати 100% вирощеного врожаю. Разом із тим технологія ультрамалооб’ємного внесення забезпечує значну економію ресурсів (вода, пальне, препарати). 

Утім, важливо пам’ятати, що лише належний стан життєво важливих деталей дрона-обприскувача гарантує чітке дотримання норми виливу, розміру краплі та інших параметрів роботи й, зрештою - отримання потрібного ефекту від десикації.

Термін дії пропозиції придбання запчастин з вигодою до -25% обмежений.

Для уточнення умов пропозиції звертайтеся за телефоном 0 800 33 57 57.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами