Дрони Flyability страхують там, де небезпечно для людини

August 30, 2023
Дрони Flyability страхують там, де небезпечно для людини
   

Швейцарська компанія Flyability – лідер у виробництві інспекційних дронів уже 8 років спеціалізується на рішеннях для дослідження внутрішніх, недоступних і замкнутих приміщень. DroneUA працює з компанією з 2017 року поставляючи дрони на потребу таких великих структур, як ДСНС, ДТЕК та інші.

З перших днів війни в Україні компанія Flyability активно підтримувала оборону нашої країни не тільки словами.

Розуміючи важливість інспекційних дронів для проведення пошукових операцій, вкінці березня 2022 року виробник Flyability передав українським рятувальникам 2 дрони Elios на благодійній основі.

Фахівці DroneUA провели навчання-тренінг для ДСНС України, щоб показати основні функції техніки та проінструктувати з вимогами техніки безпеки.

Протиударні дрони фірми Flyability Elios – спецпризначенці серед дронів.

Вони мають захисну конструкцію у формі кулі, що дозволяє їм проникати у важкодоступні місця промислових об’єктів та цивільних, в т. ч. внаслідок значних пошкоджень (завали) та проводити там моніторинг.

Захищений корпус дронів забезпечує їх успішне використання українськими рятувальниками в щоденній роботі. Якщо потрібно обстежити особливо небезпечні об’єкти, дрон Elios робить цю роботу, зберігаючи життя і здоров’я рятувальників.

Обладнаний тепловізійною камерою та світловим обладнанням дрон передає на монітор деталізовані зображення об’єктів та інформацію про постраждалих.

У відео ви можете побачити дрон у роботі та відгук начальника відділу робототехніки ГУ ДСНС України у Черкаській області Миколи Клименка:

Дрони стійкі до зіткнення, тому дозволяють проводити ретельну перевірку складних замкнутих об’єктів. Специфіка використання дронів з одного боку дуже схожа на інспектування, а з іншого складніші умови через обмеженість простору та значно вища відповідальність.

Працюють безпілотники 10-15 хвилин, в базовій комплектації є 9 акумуляторних батарей для достатньо довгих пошукових робіт або обстежень.

Уже впродовж 7 років DroneUA допомагає забезпечувати дронами структури
Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС України). Адже такі безпілотники значно полегшують роботу особового складу під час аварійно-рятувальних робіт у важкодоступних місцях. За допомогою інспекційних дронів успішно виконуються найскладніші місії в небезпечних умовах.

Висловлюємо щиру вдячність виробнику Flyability та команді Johannes MendgenAlexandre MeldemPatrick Thevoz за підтримку та надання такого необхідного обладнання рятувальним службам України!

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим імпортером та дистриб’ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші.

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України. Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га.

DroneUA входить до трійки найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та до двадцятки найбільш інноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами